Teknoloji

Redmi’den Note 8 2021’in özellikleri için yeni paylaşım

redmi note 8 2021

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan Redmi, yakında Note 8 2021 modelini gözler önüne çıkaracak. Şirket, söz konusu modeli orijinal Note 8’in küresel satış sayısının 25 milyonu bulmasını kutlamak amacıyla kullanıcılarla buluşturacak. Şirket, Redmi Note 8 2021’in teknik özellikleri konusunda da bilgi vermeye başlamış durumda.

Yapılan en yeni paylaşıma göre, Redmi Note 8 2021’de 6.3 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Bu ekranın üzerinde yer alan damla çentik, akıllı telefonun ön kamerasına da ev sahipliği yapıyor. Ön kameranın çözünürlüğü konusunda ise bilgi verilmiş değil.

Redmi Note 8 2021’in kalbinde MediaTek’in Helio G85 işlemcisi bulunuyor. Akıllı telefonun arkasında ise dörtlü bir kamera sistemi yer alıyor. Burada ana kamera görevini ise 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Redmi diğer kamera sensörleri konusunda şu an için bilgi vermiş değil.

Redmi tarafından paylaşılan görsellerde akıllı telefonun parmak izi tarayıcısının arka panele yerleştirildiği görülüyor. Telefonun beyaz ve mavi olarak tanımlanabilecek iki renk seçeneğini de Redmi’nin paylaşımında görmek mümkün.

redmi note 8 2021Ekran çözünürlüğü ve diğer kameralar konusunda henüz bir paylaşım gelmiş değil. Ancak 1080p ekran çözünürlüğünün değişmesi beklenmiyor. 13 megapiksel ön kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Önümüzdeki dönemde Redmi Note 8 2021 ile ilgili yeni detayların paylaşılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER