Teknoloji

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+’ı eylül ayı bitmeden tanıtacak

redmi note 12 pro

Xiaomi, Redmi Note 13 Pro+ modelini bu ay içinde gözler önüne çıkaracak. Akıllı telefonun bazı kilit özellikleri şimdiden paylaşıldı. Note 13 Pro+, MediaTek Dimensity 7200+ işlemciyle gelecek. 200 megapiksel Samsung ISOCELL sensörün ana kamera görevini üstlendiği telefon böylelikle daha net kareler ve gelişmiş yakınlaştırma kalitesi vadediyor.

Redmi’nin Weibo hesabından yapılan paylaşımda MediaTek ve Samsung ile yapılan üçlü iş birliği sayesinde “200 megapiksel resimlerde yeni bir seviyeye” çıklacağı belirtildi. ISOCELL HP3 sensör, Redmi Note 12 Pro+’ta da kullanılsa da, 4 nm yeni çip ile işlem süresi iyileştirilecek ve buna bağlı olarak fotoğraf kalitesi artacak.

Xiaomi yeni telefonunun tanıtım tarihi konusunda net bir bilgi vermedi. Şirketin “bu ay görüşürüz” ifadesini kullanması, tanıtımın çok da uzak olmadığı anlamına geliyor.

redmi note 13 pro+

Redmi Note 13 Pro+ ile birlikte iki model daha tanıtılabilir

Redmi Note 13 Pro+ ile birlikte Note 13 ve Note 13 Pro modellerinin de tanıtılması kesin gibi görünüyor. Ancak Xiaomi’den bu telefonun tanıtım tarihi konusunda bir açıklama gelmediğini belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER