Teknoloji

Redmi Note 11S tanıtımı için ilk işaret geldi

redmi note 11s

Redmi Note 11S hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Akıllı telefon çeşitli sertifikalarda kendisini göstermişti. Note 11S’in tanıtımı için beklenen ilk işaret de sonunda geldi.

Redmi Hindistan Twitter hesabından yapılan paylaşımda telefonun yakında tanıtılacağı belirtiliyor. Paylaşımdaki görselde Redmi Note 11S’in kamera adası da kısmen görülüyor. Bu dörtlü sistemde ana kamera görevini 108 megapiksel sensörün üstlenmesi bekleniyor. 108 megapiksel sensör de görselde fark ediliyor.

108 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kameranın eşlik etmesi de beklentiler arasında yer alıyor. Telefonun kamera sistemi hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı.

Redmi Note 11S hakkında çıkan diğer haberler, telefonun MediaTek markalı bir işlemciyle geleceğini gösteriyor. ABD Federal İletişim Komisyonu’na sunulan belgelere göre, bu işlemciye 6 veya 8 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 64 ve 128 GB olacak. Cihazın kutusundan MIUI 13 yüklü olarak çıkması da beklentiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER