Teknoloji

Redmi Note 10 Pro Snapdragon 732G işlemci ve 64 megapiksel kamerayla gelecek

Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 9 serisinde çok sayıda seçenek sunan Xiaomi, sonunda diğer Redmi cihazları için de çalışmaya başlamış gibi görünüyor. Redmi Note 10 Pro adını taşıması beklenen bu yeni cihazlardan biri kısa süre önce ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde görülmüştü. Daha sonra da telefonun kilit özelliklerini gösteren bir sızıntı ortaya çıkmıştı.

Bu sızıntıda telefonun kalbinde Snapdragon 7 serisi bir işlemcinin bulunacağı belirtilmişti. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pilin sağlayacağı ifade edilmişti. XiaomiUI isimli Telegram grubundan bir kullanıcı da Xiaomi bünyesinde “Sweet” kod adıyla anılan telefona dair yeni detaylar paylaştı.

Buna göre, Redmi Note 10 Pro’da IPS LCD bir ekran bulunacak. Telefonun kalbinde ise Snapdragon 732G işlemci yer alacak. Arkadaki dörtlü kamera sisteminde ana kamera görevini Samsung yapımı 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Ultra geniş açılı kamera, makro kamera ve derinlik sensörünün kamera sistemini tamamlaması bekleniyor.

Bu paylaşımda telefonun pil kapasitesinin 5050 mAh olduğu belirtiliyor. Hızlı şarj desteği konusunda ise henüz somut bir bilgi verilmiş değil.

Redmi Note 10 Pro FCC belgelerinde görüldüğünde 4G desteği doğrulanmıştı. Telefonda çift bant Wi-Fi, Bluetooth, NFC ve FM radyo gibi özelliklerin de bulunması bekleniyor. Akıllı telefonun farklı sertifika kurumlarının veri tabanlarında da görülmesi, çıkışının çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER