Teknoloji

Redmi K70’in mavi ve mor renk seçenekleri görüldü

redmi k70

Redmi K70 serisi bugün içinde resmen gözler önüne çıkacak. K70 Pro‘nun renk seçenekleri daha önce görülmüştü. Xiaomi’nin çatısı altındaki marka şimdi de K70’i mavi ve mor renkleriyle gösteren görselleri paylaştı.

K70’te de kullanıcıları büyük bir kamera modülü karşılayacak. Dikdörtgen şeklindeki bu büyük modülde üç kamera ve LED flaş yer alıyor. Kamera ve LED flaşların kare şeklinde dizildiğini belirtmekte fayda var.

Mavi olarak tanımlanan renk seçeneğinin aslında yeşile daha yakın olduğu söylenebilir. Ancak Redmi’nin bu renk isimleri için sertifika alması nedeniyle bir değişiklik beklenmiyor. Görseller optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 50 megapiksel ana kamerayı doğrularken, tasarımın da K70 Pro’dakine benzer olduğu ve düz kenarlardan vazgeçilmediği görülüyor.

  • redmi k70

Redmi K70 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek

Uzun süre boyunca Redmi K70’in MediaTek Dimensity 8300 işlemciye sahip olacağı iddia edilmişti. Ancak bu işlemciyi K70E modeline yerleştiren şirket, K70’te tercihini Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2’den yana kullanmıştı. Maksimum parlaklık seviyesi 4000 nit olan 1220p çözünürlüklü ekran ve 1/1.55 inç büyüklüğündeki ana kamera sensörü de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER