Teknoloji

Redmi K70 Pro’nun özel Lamborghini versiyonu geliyor

redmi k70 pro

Redmi K70 serisi bundan bir ay önce gözler önüne çıkmıştı. Xiaomi’nin çatısı altındaki Redmi’den serinin başarılarıyla ilgili ilk duyuru geldi. Şirketten verilen bilgiye göre, seri iki hafta içinde 1 milyon satış barajını aşmayı ve K ailesinin daha önceki üyelerinin performansını geride bırakmayı başardı.

Seride hâlihazırda K70, K70 Pro ve K70e olmak üzere üç model bulunuyor. Bu üçlünün yanına yarın itibarıyla yeni bir model daha eklenecek. K70’in Lamborghini Edition adını taşıyan özel versiyonu 21 Aralık’ta Çin’de satışa sunulacak. Bu özel versiyonun tam adının “Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse” olduğunu belirtmekte fayda var.

Bu havalı versiyon ve standart K70 Pro arasında üç temel fark bulunuyor. Öncelikle tasarımdaki farklar hemen göze çarpıyor. Dikdörtgen kamera modülünün yerini ters çevrilmiş dışbükey beşgen bir modül alıyor. Bu şekil Lamborghini’nin keskin hatlarına yönelik bir referans olsa da, arka panelin kalan kısmında ana materyal olarak yine plastik tercih edilmiş. Çift tonlu yeşil veya sarı renk seçenekleri de hemen dikkat çekiyor.

redmi k70 pro

Bu özel sürüm yazılım tarafında ise HyperOS arayüzünün bir parçası olan özel Lamborghini Squadra Corse temasıyla gelecek. Tanıtım görsellerinin arka planında görülen araba, sadece pistlerde kullanılan bir hiper otomobil olan Essenza SSC12. Bu otomobilin de temanın bileşenlerinden biri olması bekleniyor.

Redmi K70 Pro Lamborghini Edition standart versiyonla aynı özellikleri taşıyor

Bu özel üretim Redmi K70 Pro da standart versiyonla aynı teknik özelliklere sahip olacak. Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye yine LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama alanı eşlik ediyor. Bu model de ihtiyaç duyduğu enerjiyi 120W şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pilden alacak. Özel versiyon için sadece 24 GB RAM ve 1 TB depolama alanı sunulmasına kesin gözüyle bakılırken, telefonun Çin dışında satılmasına da ihtimal verilmiyor.

İLGİLİ HABERLER