Teknoloji

Redmi’nin akıllı oyun telefonu için yeni detaylar ortaya çıktı

redmi note 9 inceleme dimensity 1200

Redmi’nin bir oyun telefonu çıkaracağı daha önce markanın genel müdürü tarafından açıklanmıştı. Ancak o günden bu yana telefona dair yeni detaylar açıklanmamıştı. Bu durum, ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan paylaşımla değişti. Söz konusu paylaşıma göre, Redmi akıllı telefonunda Dimensity 1200 işlemciye yer verecek.

Digital Chat Station’ın paylaşımında telefonla ilgili olarak verilen bilgiler bununla sınırlı kalmıyor. Akıllı telefonda düz bir OLED panelin bulunacak ve ön kamera da ekran üzerindeki deliğe yerleştirilecek.

Dimensity 1200 işlemcili telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil verecek. Bu pilin 65W şarj desteğine sahip olması ve 30 dakika içinde yüzde 100 doluluk oranına ulaşması da beklentiler arasında yer alıyor.

Telefonda fiziksel omuz tuşlarının bulunacağı da sızıntıda paylaşılan bilgilerden biri. Bu sayede telefonun daha güçlü bir oyun deneyimi sağlaması amaçlanıyor.

Dimensity 1200 işlemcili Redmi telefonunun Çin’de 2000 ila 2500 yuan (2460 ila 3075 TL) arasında fiyatlarla satılabileceği belirtiliyor. Bu da cihazın piyasadaki en uygun fiyatlı oyun telefonlarından biri olabileceği anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER