Teknoloji

Redmi Buds 5 Pro resmi duyurudan önce ortaya çıktı

redmi buds 5 pro

Xiaomi, ses ürünleri kütüphanesini Redmi Buds 5 Pro ile genişletmeye hazırlanıyor. Mevcut Redmi Buds 5 modelini bir adım daha taşıması beklenen kablosuz kulaklık, şimdiden Çinli e-ticaret sitesi JD’nin veri tabanında boy gösterdi. Burada kablosuz kulaklığın fiyatının 399 yuan (1610 TL) olarak görülüyor. Redmi Buds 5’in Çin’de 199 yuan karşılığında satıldığını belirtmekte fayda var.

Yeni kulaklığın renk seçeneklerinin kar beyaz, obsidyen siyah ve buz porseleni mavisi olarak sıralanıyor. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edeceği anlaşılan kulaklıkta ne gibi teknik özelliklerin sunulduğu ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Kısa süre önce tanıtılan Redmi Buds 5, hem özellikleri hem de uygun fiyatıyla çıtayı oldukça yüksek bir yere koymuştu. 46 dB gürültü engelleme özelliğine sahip kulaklık, Bluetooth 5.3 desteği, 40 saati aşkın dinleme süresi ve hızlı şarj özelliğiyle dikkat çekmişti. Bağımsız akustik çemberi sayesinde Redmi Buds 5’in yüksek ses kalitesi sunması da ön plana çıkan özelliklerden biri olmuştu.

Redmi Buds 5 Pro, K70 serisiyle birlikte tanıtılacak

Redmi Buds 5 Pro’nun Redmi K70 serisi akıllı telefonlarla birlikte resmiyet kazanması bekleniyor. Xiaomi’nin 29 Kasım’da Redmi markasının 10. yıl dönümünü kutlayacağı etkinlikte telefonlar ve kulaklık dışında Redmi markalı başka ürünleri de tanıtacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER