Teknoloji

Redmi Buds 4 Pro ile uygun fiyata yüksek bir kablosuz ses deneyimi

redmi buds 4 pro

Xiaomi, Redmi Note 12 Serisi ve Redmi Watch ile birlikte yeni bir kablosuz kulaklığı da Türkiye’de satışa sunuyor. Redmi Buds 4 Pro, hem şık hem de işlevsel bir tasarıma sahip olup, Ay Beyazı ve Gece Siyahı renk seçenekleriyle kullanıcılara sunuluyor. IP54 sertifikası sayesinde toz ve suya karşı dayanıklı olan bu kulaklıklar, her ortamda kesintisiz bir müzik deneyimi sunuyor.

Çift sürücü sistemi ve Yüksek Çözünürlüklü Kablosuz Ses özelliği ile Redmi Buds serisinin bu yeni üyesi, kullanıcılara yüksek kaliteli ses deneyimi yaşatıyor. Gelişmiş LDAC ses kodeği desteği ve 4 ile 43dB arasında hibrit aktif gürültü giderme (ANC) özelliği, rahatsız edici sesleri önlemeye yardımcı oluyor. Üç farklı ANC seviyesi ve Uyarlamalı Mod ile kullanıcılar, ortam gürültüsüne göre en uygun seviyeyi seçebiliyor.

Normal Şeffaflık Modu ve Gelişmiş Ses Modu ile kullanıcılar, çevreleriyle bağlantıda kalmak istediklerinde esnek bir şekilde geçiş yapabiliyor. Dahili sürükleyici ses sistemi, gerçeğe yakın bir ses deneyimi sunarak kullanıcıların içeriği tam anlamıyla yaşamasına olanak tanıyor.

Çift cihaz bağlantısı özelliği sayesinde, Redmi Buds 4 Pro’yu bağlı cihazlar arasında kolayca geçiş yaparak kullanmak mümkün. Tek bir şarj ile 9 saat sürekli kullanım süresi sunan kulaklıklar, şarj kutusuyla birlikte toplamda 36 saate kadar kullanılabilir.

Redmi Buds 4 Pro için fiyat 1499 TL olarak belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER