Teknoloji

Redmi AirDots 3 Pro kablosuz kulaklık tanıtıldı

Redmi AirDots 3 Pro kablosuz kulaklık, Redmi’nin portföyündeki en yeni tamamen kablosuz kulaklık olarak gözler önüne çıktı. AirDots 3 Pro uygun fiyatlı bir ürün olarak tanımlansa da, bazı üst sınıf özellikleri barındırmasıyla dikkat çekiyor. Aktif gürültü engelleme, kablosuz şarj ve düşük gecikme modu bu özellikler arasında ön plana çıkıyor.

AirDots 3 Pro, 9 mm. sürücüler ve üç hoparlörle geliyor. Böylelikle optimal ses alımı ve gürültü engelleme sağlanmış oluyor. Redmi aynı zamanda aktif gürültü engelleme özelliğinin sesi 35 dB aşağıya çekebileceğine vurgu yapıyor. Bluetooth 5.2’nin varlığı ise kulaklığın eş zamanlı olarak iki cihaza bağlanabilmesini mümkün kılıyor.

AirDots 3 Pro, 35 mAh pille geliyor. Böylelikle 6 saat boyunca kesintisiz müzik dinlemek mümkün oluyor. Ancak aktif gürültü engelleme çalıştırıldığında bu süre 3 saate iniyor. 470 mAh kapasiteli şarj kutusu ise 28 saatlik bir kullanım süresi sağlıyor. Bu kutu hem kablosuz olarak hem de USB-C girişiyle şarj edilebiliyor.

redmi airdots 3 proRedmi AirDots 3 Pro, Çin’de 11 Haziran’da satışa sunulacak. Kulaklığın fiyat etiketinde 299 yuan (396 TL) yazacak. AirDots 3 Pro’nun Çin dışında ne zaman piyasaya çıkacağı ise henüz bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER