Teknoloji

Red Magic Cooler 5 Pro MagSafe desteğiyle geliyor

red magic cooler 5 pro

Oyun ürünleriyle tanınan Red Magic, mobil cihazlarında oyun oynamayı sevenleri bir hayli memnun edecek yeni bir aksesuarı tanıttı. Red Magic Cooler 5 Pro adını taşıyan bu aksesuar, telefonun oyun oynarken ısınmasını engelleyeni bir harici soğutucu. Cooler 5 Pro’nun en dikkat çekici yönü olarak MagSafe desteği öne çıkıyor.

Cooler 5 Pro diğer akıllı telefonların arkasına da özel klipsiyle tutturulabilecek. Selefine kıyasla daha iyi soğutma vadeden Cooler 5 Pro, termal kontrolde yapay zekadan da yararlanıyor. Böylelikle cihazın sıcaklığı otomatik olarak ayarlanabiliyor. Ancak bu özellik sadece Android kullanıcılarına sunuluyor.

red magic cooler 5 pro

Cooler 5 Pro, telefonun sıcaklığını 35 dereceye kadar düşürmeyi ve -12 dereceye kadar indirmeyi vadediyor. Red Magic’ten verilen bilgiye göre, Cooler 5 Pro sadece 30 saniye içinde telefonun sıcaklığını 28 dereceden 0 dereceye çekebiliyor.

Red Magic Cooler 5 Pro için ne kadar ödemek gerekiyor?

7 kanatlı fan, 5500 rpm devirde dönebiliyor. Ancak fanın ses yüksekliği asla 35 dB’i geçmiyor. Cooler 5 Pro’nun çalışması için enerjisini telefondan veya harici bir şarj cihazından alması gerekiyor.

red magic cooler 5 pro

Cooler 5 Pro, arka klips olmadan 59 avro karşılığında satılacak. Klips isteyenlerin ise 64 avro ödemesi gerekecek. Cooler 5 Pro, 15 Nisan’da piyasaya sürülecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER