Teknoloji

Realme 12+ 5G’nin tanıtım tarihi belli oldu, tasarımı ortaya çıktı

realme 12+ 5G

Realme 12+ 5G bir süre önce hem TENAA hem de Geekbench’in veri tabanında boy göstermişti. Akıllı telefonun resmen gözler önüne çıkacağı tarih de belli oldu. Realme’nin yeni cihazı, 29 Şubat’ta Malezya’da düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Etkinlik Türkiye saatiyle 14.00’da başlayacak. Bu etkinlikte 12 Pro+ modelinin Malezya lansmanı da gerçekleştirilecek.

Realme’nin Malezya ofisi, şirketin yeni akıllı telefonunun görselini de paylaştı. Bu görsele bakıldığında 12+ 5G’nin 12 Pro ve Pro+’tan farklı olarak düz hatlara sahip olduğu, ancak yuvarlak kamera modülünü de koruduğu görülüyor. Bu modülde üç sensör bulunuyor.

Akıllı telefonun arka panelinin suni deriyle kaplandığı da paylaşımın gösterdikleri arasında yer alıyor. Telefonun en az iki renk seçeneğinin olacağı da paylaşımla ortaya çıkan bilgilerden biri oldu.

Realme 12+ 5G MediaTek Dimensity 7050 ile gelecek

Realme’den telefonun özellikleri konusunda bilgi verilmiş değil. Ancak Geekbench’in testi akıllı telefonun kalbinde MediaTek Dimensity 7050 işlemcinin olduğunu göstermişti. Bu işlemciye 16 GB RAM’in eşlik edeceği de bilinenler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER