Teknoloji

Realme X7 Max 5G’nin tanıtım tarihi belli oldu

realme x7 max 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme X7 Max 5G, normal şartlar altında 4 Mayıs’ta Hindistan’da tanıtılacaktı. Ancak Hindistan’daki COVID-19 vakalarının artması nedeniyle bu duyuru ertelenmişti. İşlerin bir nebze olsun düzelmesiyle birlikte X7 Max 5G’nin 31 Mayıs’ta tanıtılacağı belirtildi.

Realme, X7 Max 5G’nin bazı özelliklerini daha önce paylaşmıştı. Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcisi bulunuyor. 120 Hz Full HD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekran, 50W şarj, 64 megapiksel ana arka kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Akıllı telefonun kalınlığı 8.4 milimetre. Tartıda 179 gram çeken telefon için üç renk seçeneğinin sunulduğu görülüyor.

X7 Max 5G’nin tasarımı ve özellikleri, telefonun Realme GT Neo’nun farklı isimli bir versiyonu olduğunu gösteriyor. Söz konusu telefon şu an için sadece Çin’de satılıyor. 6.43 inç ekran, 16 megapiksel ön kamera, ekrana entegre parmak izi tarayıcısı, NFC, stereo hoparlörler ve 4500 mAh pil telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

Realme X7 Max 5G ile birlikte bir akıllı televizyon da tanıtacak. 4K çözünürlüklü ekran için 43 ve 50 inçlik iki farklı boyut seçeneği sunulacak. Dolby Cinema ve sesli asistan desteği de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER