Teknoloji

Realme X7 Max 5G kutusu özellikleri doğruluyor

realme gt neo

Realme X7 Max 5G, normal şartlar altında bugün Hindistan’da gözler önüne çıkacaktı. Ancak şirketin üçüncü kuruluş yılını kutlamak amacıyla hazırlanan telefonun tanıtımı, Hindistan’ı vuran COVID-19 dalgası nedeniyle ertelenmişti.

Realme X7 Max 5G’nin Realme GT’nin yeniden isimlendirilmiş bir versiyonu olacağı daha önce gündeme gelmişti. İnternete sızan X7 Max 5G kutusu, bu iddianın doğru olduğunu gözler önüne seriyor.

Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcisinin bulunacağı kutunun üzerinde görülüyor. 120 Hz AMOLED ekran da varlığı kutu üzerinde doğrulanan özellikler arasında bulunuyor.

realme x7 max 5gX7 Max 5G’nin 6.43 inç Super AMOLED ekranı 1080p çözünürlük sunacak. Akıllı telefonun arkasında 64 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera eşlik edecek. 16 megapiksel ön kameraya sahip telefonun RAM seçenekleri ise 6, 8 ve 12 GB olarak sıralanacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 50W şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli pil verecek. Stereo hoparlörler, NFC ve ekrana entegre parmak izi tarayıcısı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Realme X7 Max 5G için henüz yeni bir tanıtım tarihi açıklanmış değil.

İLGİLİ HABERLER