Teknoloji

Realme Watch S Pro ve Master Edition akıllı saatler tanıtıldı

realme watch s pro

Realme’nin ilk akıllı saati Realme Watch geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılmıştı. Geçtiğimiz ayın başlarında ise Realme Watch S gözler önüne çıkmıştı. Bugün de Realme Watch S Pro ve S Master Edition adını taşıyan akıllı saatler resmiyet kazandı. Şirket, Buds Air Pro Master Edition isimli kablosuz kulaklığını da tanıttı.

Realme Watch S Pro’da ARM Cortex-M4 çekirdekli işlemci bulunuyor. Özel bir işletim sistemi platformuyla çalışan saatte 1.39 inç büyüklüğünde Daima Açık AMOLED ekran bulunuyor. 454 x 454 piksel çözünürlüklü bu ekran, parlaklık seviyesini otomatik olarak ayarlayabiliyor. Kullanıcılar telefonlarındaki bir fotoğrafı da kadran olarak arka plana yerleştirebiliyor.

SUS316L paslanmaz çelik kasaya sahip Realme Watch S Pro’da kullanıcılara dört farklı renkte silikon ve vegan deri kayış seçenekleri sunuluyor. Renk seçenekleri yeşil, kahverengi, mavi ve siyah olarak sıralanıyor. Saat kutusundan silikon siyah kayış seçeneğiyle çıkıyor. Akıllı saat tartıda 63,5 gram çekiyor.

Realme Watch S Pro’da kalp atış hızı monitörü ve SpO2 sensörü mevcut. Uyku takibi, adım sayma ve 15 farklı spor modu da saatte kullanıcıları bekleyen özellikler arasında bulunuyor. Spor modları arasında yüzme de yer alıyor.

Realme Watch S Pro’da çift uydu destekli GPS, 5 ATM’ye kadar suya dayanıklılık, hareket uyarısı, su içme hatırlatıcısı, akıllı bildirim, müzik ve kamera kontrolü gibi özellikler de sunuluyor. Akıllı saate ihtiyaç duyduğu enerjiyi 420 mAh kapasiteli pil sağlıyor. Bu pil iki hafta boyunca telefonu açık tutuyor.

Realme Watch S Master Edition
Realme Watch S Master Edition

Realme Watch S Master Edition ise Güney Koreli sanatçı Grafflex’in imzasını taşıyor. Saatin bileşenleri Watch S ile aynı olsa da; kayışında, kadranında ve kutusunda farklı desenler bulunuyor. Saatin kutusundan özel çıkartmalar da çıkıyor.

Realme Watch S Pro Hindistan’da 29 Aralık’ta satışa sunulacak. Saatin fiyat etiketinde 9 bin 999 rupi (1036 TL) yazacak. Master Edition içinse 5 bin 999 rupi (622 TL) ödemek gerekecek.

Jose Levy’nin imzasını taşıyan Realme Buds Air Pro Master Edition kulaklık ise 8 Ocak’ta 4 bin 999 rupi (518 TL) karşılığında satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER