Teknoloji

Realme Watch S Pro için ilk resmi ipuçları geldi

realme watch s pro

Realme Watch S akıllı saat geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Akıllı saatin Pro versiyonunun çıkışı da fazla zaman almayacak gibi görünüyor. Realme Watch S Pro adını taşıyacak saat için ilk resmi paylaşımlar geldi.

Realme’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Pro trend belirleyicileri tanımaya hazır olun” yazılı bir görsele yer verilirken; Realme’nin Hindistan ve Avrupa CEO’su da saatin canlı bir fotoğrafını kişisel Twitter hesabında paylaştı.

Madhav Sheth’in paylaşımı Realme Watch S Pro’nun varlığını kanıtlasa da; bu paylaşımdan önce de Pro versiyonun yolda olduğu kolaylıkla anlaşılıyor. Duyuru tarihi konusunda ise şimdilik net bir bilgi verilmiş değil.

Sheth’in paylaştığı fotoğraflara dikkatli şekilde bakıldığında, tasarımın Realme Watch S’ten pek farklı olmadığı görülüyor. Yuvarlak ekran, sağ kenardaki iki tuş ve kauçuk kayış hemen göze çarpıyor.

Realme Watch S Pro ile standart versiyon arasındaki temel fark görünmeyen bileşenlerde olacağa benziyor. Standart versiyonda bulunmayan GPS ve NFC gibi özelliklerin Pro versiyonda kullanıcılara sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER