Teknoloji

Realme V3 5G tanıtıldı: Dimensity 720 işlemci, uygun fiyat

Realme X7 serisini tanıtırken başka bir telefonu daha duyurdu. 5G deneyimini uygun fiyatla sunmayı hedefleyen Çinli üretici, Dimensity 720 işlemci taşıyan Realme V3 5G isimli yeni telefonunu duyurdu.

V3 5G’de 6.5 inç büyüklüğünde bir LCD ekran bulunuyor. Bu ekran HD+ çözünürlüğe sahip. Ekranın üstündeki damla şeklindeki çentik ise 8 megapiksel çözünürlüklü kamerayı barındırıyor. Telefonun arkasında ise kare şeklindeki modüle yerleştirilmiş üç kamera yer alıyor. LED flaş da kamera modülüne yerleştirilmiş.

Ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 2 megapiksel çözünürlüklü diğer iki sensörden birisi makro kamera olarak işliyor. Diğeri ise derinlik sensörü olarak görev yapıyor.

realme v3 5gAkıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili sağlıyor. USB-C üzerinden doldurulan bu pil, 18W şarj desteğine sahip. USB-C girişinin hemen sağında 3.5 mm. kulaklık jakı yer alıyor.

Realme V3 5G için mavi ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği mevcut. Akıllı telefonun 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip en düşük yapılandırma seçeneği Çin’de 999 yuan (1077 TL) karşılığında satılacak. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip en üst model için 1599 yuan (1723 TL) ödemek gerekiyor. Ön siparişe çıkan telefonun baz versiyonunun sevkiyatı 9 Eylül’de başlayacak. Diğer iki versiyon ise 19 Eylül’de kullanıcılarla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER