Teknoloji

Realme V25’in tanıtım tarihi belli oldu

realme v25

RMX3475 model numaralı Realme cihazı kısa süre önce Çin’in sertifika kurulu TENAA tarafından onaylanmıştı. Realme, söz konusu telefonun V25 ismiyle 3 Mart’ta resmiyet kazanacağını açıkladı. Tanıtım afişinde görülen telefonun TENAA kayıtlarındaki cihazla aynı olduğu anlaşılıyor. Etkinlik Çin’de yerel saatle 14:00’da başlayacak.

Afişte “Yasak Şehir” isimli Çin imparatorluluğu sarayından da bahsediliyor. Bu saray, 500 yıl boyunca Çin’in siyasi merkezi olmuştu. Realme’nin telefonun Yasak Şehir versiyonunu çıkarması muhtemel görünüyor.

TENAA kayıtlarına göre, akıllı telefon 6.58 inç büyüklüğünde Full HD+ TFT ekran bulunacak. Akıllı telefonun kalbinde orta segment 2.2 GHz sekiz çekirdekli bir işlemci yer alıyor. Pil kapasitesinin ise 4880 mAh olacağı belirtiliyor. Bellek seçenekleri 6, 8 ve 12 GB olarak sıralanırken; depolama alanı seçenekleri de 128 ve 256 GB olacak. Depolama alanı microSD kart desteğiyle genişletilebilecek.

Realme V25 üçlü bir arka kamera modülüyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Burada 64 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü iki sensör eşlik edecek. Telefonun önünde ise 16 megapiksel kamera bulunacak.

 

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER