Teknoloji

Realme yeni akıllı saatinin tanıtım tarihini açıkladı

realme techlife watch r100
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme C30 modelini 20 Haziran’da tanıtacak. Ancak şirketin gelecek hafta gözler önüne çıkaracağı tek ürün bu telefon olmayacak. Realme TechLife Watch R100 ismini taşıyan yeni akıllı saatini 23 Haziran’da tanıtacağını açıkladı.

Tech Life Watch R100’ün bazı özellikleri ise şirket tarafından şimdiden paylaşılmış durumda. Akıllı saat 1.32 inç büyüklüğünde 360×360 piksel çözünürlüklü bir ekranla gelecek. Alüminyum alaşım çerçeve ve mat arka kapak ekranı tamamlıyor. Saatin sağ kenarındaki iki tuş akıllara Realme’nin Watch S ve Watch S Pro modellerini getiriyor.

TechLife Watch R100 Bluetooth arama desteğine sahip. Böylelikle akıllı saat üzerinden telefon görüşmesi yapmak mümkün oluyor. Watch R100’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 380 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu pil saatin 7 gün boyunca çalışmasını sağlıyor. Saatin şarjı içinse 2 saate ihtiyaç duyuluyor.

Realme TechLife Watch R100 için siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği sunulacak. Saat için değiştirilebilir kayışların piyasaya sürülüp sürülmeyeceği ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER