Teknoloji

Realme Q2 deri kaplı arka panelle gelecek

realme q2

Realme Q2 çok büyük ihtimalle bu ay içinde resmiyet kazanacak. Akıllı telefon için bekleyiş devam ederken, Realme’nin pazarlama şefi Xu Qi Chase, cihaza ait resmi görselleri paylaştı.

Bu görsellerde akıllı telefonun beyaz arka panelinin deri kaplı olduğu ve bu panele Realme’nin “Dare to Leap” sloganının işlendiği görülüyor. Panelin sol üst köşesindeki dörtlü kamera sistemi de dikkat çekiyor. Burada ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği biliniyor.

Paylaşılan görsellere bakıldığında güç butonunun telefonun sağ kenarında kaldığı, ses kontrol düğmelerinin ise sol kenarda bulunduğu da görülüyor. Bu da telefonun parmak izi tarayıcısının ekranın altına yerleştirilmiş olması ihtimalini artırıyor. Ekrana entegre parmak izi tarayıcısı da OLED panelin varlığına işaret ediyor.

Realme benzer bir kamera tasarımını X7 serisinde ve V5 5G modelinde de kullanmıştı. Weibo’nun ünlü duyumcularından Digital Chat Station’a göre, şirket Q2 ve Q2 Pro adını taşıyan iki model birden çıkaracak. Akıllı telefonların teknik özelliklerinin de X7 serisiyle benzer olduğu belirtiliyor.

Realme Q2 için 13 Ekim’de Çin’de bir tanıtım etkinliği düzenlenmesi bekleniyor. Bu etkinlikte telefona dair kesin bilgileri duymak mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER