Teknoloji

Realme Pad Mini sertifika aldı, kamera özellikleri ortaya çıktı

realme pad
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme’nin ilk tableti Realme Pad geçtiğimiz eylül ayında tanıtılmıştı. Şirketin başkan yardımcısı Madhav Sheth, 2022’de daha fazla tablet çıkaracaklarının sözünü de vermişti. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmese de, Tayland’da NBTC tarafından verilen bir sertifika bu tabletlerden birinin Realme Pad Mini olacağını gösteriyor. Sertifikanın varlığı, tabletin bir veya iki ay içinde resmiyet kazanabileceği anlamına geliyor.

NBTC’nin veri tabanında Realme Pad Mini’nin teknik özellikleriyle ilgili detayları görmek mümkün olmuyor. Ancak tabletin LTE desteğine sahip olacağı bilgisi sertifikada mevcut. Yine de, Realme Pad Mini’nin sadece Wi-Fi versiyonunun sunulmasının da kesin olduğunu belirtmekte fayda var.

Realme Pad Mini’yle ilgili sızıntılar bununla sınırlı kalmıyor. Tablet Geekbench’in benchmark testinden de geçti. Benchmark testinin sonucu, sekiz çekirdekli Unisoc işlemciyi ve 3 GB RAM’i gösteriyor. Tablet kutusundan Android 11 ile çıkacak.

realme pad miniCamera FV-5 ise tabletin kamera özelliklerini ortaya çıkardı. Tabletin arkasında 8 megapiksel, önünde ise 5 megapiksel kamera bulunacak. Standart Realme Pad’in hem arkasında hem de önünde 8 megapiksel kamera mevcut.

realme pad miniRealme Pad Mini hakkında önümüzdeki haftalarda yeni bilgilerin gün yüzüne çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER