Teknoloji

Realme Note 50’nin tasarımı video ve fotoğraflarla görüldü

realme note 50

Realme yeni Note serisinin gelişini kısa süre önce duyurmuştu. Şirketin bu serinin açılışını Note 1 veya Note 50 ya da iki modelle birden yapacağı tahmin ediliyor. Sızıntılar Note 1’in Redmi Note 13 ile rekabet edecek türden orta segment bir cihaz olacağının sinyalini veriyor. Farklı sertifika veri tabanlarında yerini alan Realme Note 50, şimdi de sızan video ve fotoğraflarla bir kez daha kendisini gösterdi.

Note 50’ye ait olduğu söylenen görseller, çoğunluğu Filipinler’de bulunan içerik oluşturucular tarafından Instagram’da paylaşıldı. Bu paylaşımlar, Realme’nin yeni telefonunu şimdiden içerik yapımcılarına gönderdiğini düşündürüyor. Ancak paylaşımlara nasıl izin verildiği sorusu da akıllara geliyor.

Görsellerde telefonu gök mavisi rengiyle görmek mümkün oluyor. Telefonun tasarımı akıllara Realme’nin C serisi cihazlarını getiriyor. Özellikle C53 benzerliği dikkat çekiyor. İki arka kamera ve yanlarında ayrı bir halkada duran LED flaş, U şeklindeki çentiğe yerleştirilen ön kamera ve görece kalın ekran çerçeveleri göze çarpan ilk benzerlikler oluyor.

SuperbDan rumuzlu içerik yapımcısı ise Note 50’nin kutu açma videosunu paylaştı. Bu videoda Realme’nin standart sarı renkli kutusu ve standart aksesuarlar görülüyor. Kutudan SIM kart iğnesi, kılıf, telefon, şarj adaptörü ve USB-A USB-C kablosu çıkıyor.

realme note 50

Duyumcu Paras Guglani ise Realme Note 50 için hazırlandığı tahmin edilen yeni bir tanıtım görselini paylaştı. Bu görsel 6.7 inç 90 Hz HD+ ekran, 7.99 mm kalınlık, suya ve toza karşı IP54 dayanıklılık sertifikası gibi özelliklerin işaretini veriyor.

realme note 50

Realme Note 50, 24 Ocak’ta tanıtılabilir

Aynı görselde Realme Note 50’nin tanıtımının 24 Ocak’ta yapılacağı belirtiliyor. Realme Note 1’in de aynı tarihte tanıtılacağı söyleniyor. Dolayısıyla iki telefonun bir arada resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER