Teknoloji

Realme Narzo N55’in şarj hızı belli oldu

realme narzo n55

Realme Narzo N55, 12 Nisan’da resmen gözler önüne çıkacak. Şirketten tanıtım öncesinde yapılan paylaşımlarda telefon için “Yeni Nesil Hızlı Şarj Lideri” tanımlaması kullanılmış, ancak şarjın ne kadar hızlı olacağı konusunda bilgi verilmemişti. Amazon Hindistan’da yapılan bir paylaşım, telefonun 33W SuperVOOC şarj desteğine sahip olacağını gösteriyor.

Amazon Hindistan’da verilen bilgiye göre, telefonun pilinin doluluk oranı 29 dakika içinde 0’dan yüzde 50’ye çıkacak. Tam şarj için ne kadar süreye ihtiyaç duyulduğu ise şu an için bilinmiyor. Pil kapasitesi de belirsizliğini koruyan noktalar arasında yer alıyor.

Narzo N55 için daha önce yapılan paylaşımlardan birinde akıllı telefon mavi renk seçeneğiyle görülmüştü. Bu paylaşımda iki arka kamerayı, ses kontrol tuşlarını ve güç butonuna entegre parmak izi tarayıcısını görmek de mümkün olmuştu.

realme narzo n55

Realme Narzo N55’in siyah renk seçeneği de görüldü

Realme’nin yeni paylaşımında Narzo N55 siyah renk seçeneğiyle boy gösteriyor. Mavi renk seçeneğini “Prime Mavi” adıyla sunan Realme’nin siyahı hangi isimle pazarlayacağı ise belirsizliğini koruyor.

realme narzo n55

Realme Narzo N55 yukarıda da belirttiğimiz gibi 12 Nisan’da tanıtılacak. Bu tarihten önce telefon hakkında yeni bilgilerle karşılaşmak da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER