Teknoloji

Realme Narzo N55’in tanıtım tarihi belli oldu

realme narzo n55

Realme Narzo N55 modeli hakkındaki bilgileri paylaşmaya kısa süre önce başlamıştı. Şirket şimdi de akıllı telefonun tanıtılacağı tarihi duyurdu. Realme Narzo N serisinin ilk üyesi, 12 Nisan’da Hindistan’da gözler önüne çıkacak.

Narzo N55 şirket tarafından “Yeni Nesil Hızlı Şarj Lideri” olarak tanımlanıyor. Bunun telefonun kullanıcılarına “şık tasarımı ve yenilikçi özellikleri” ile birlikte “özel bir deneyim” yaşatacağı belirtildi.

Narzo ailesinde hâlihazırda en hızlı şarj desteğini sunan model Narzo 20 Pro. 2020’nin eylül ayında tanıtılan telefon, 65W şarj desteğiyle gözler önüne çıkmıştı. Narzo N55’ın çıtayı bunun üstüne taşıması beklense de, henüz bu konuda bir bilgi sızmış değil.

Realme tarafından tanıtım etkinliği için gönderilen davetiyede ise “Yeni Nesil Güç” ve “Yeni Nesil Netlik” ifadeleri dikkat çekiyor. Bu ifadelerin telefonun işlemcisine ve kamerasına ya da ekranına referanslar verdiği tahmin ediliyor.

Realme Narzo N55 için tanıtımdan önce ipuçları veriyor

Narzo N55’in teknik özellikleri belirsizliğini koruyor. Ancak şirket telefonun nasıl görüneceği konusunda küçük bir ipucu verdi. Realme tarafından Twitter aracılığıyla paylaşılan videoda telefonun iki kameraya ev sahipliği yapan çift tonlu arka paneli kısmen de olsa görülüyor. Narzo N55’in sağ kenarında ses kontrol tuşlarının yanı sıra güç butonunun da bulunduğu ve bu butonun parmak izi tarayıcısı işlevi göreceği de video sayesinde anlaşılanlar arasında yer alıyor.

Realme Narzo N55’in resmi tanıtımı 12 Nisan’da gerçekleştirilecek olsa da, şirket 7 ve 10 Nisan tarihlerinde telefon hakkında yeni bilgler paylaşma sözü verdi. Dolayısıyla telefonla ilgili daha fazla detayı görmek için çok uzun süre beklemek gerekmeyecek.

İLGİLİ HABERLER