Teknoloji

Realme’nin Mini Capsule ekranlı ikinci telefonu Narzo N55 tanıtıldı

realme narzo n55

Realme akıllara Apple’ın Dynamic Island’ını getiren Mini Capsule ekran tasarımına sahip C55 modelini geçtiğimiz ay tanıtmıştı. Şirket Mini Capsule yolculuğuna şimdi de Realme Narzo N55 ile devam ediyor.

Mini Capsule Narzo N55’te de C55’tekiyle aynı şekilde çalışıyor. Ekranın üst kısmındaki kapsül şeklindeki alanda telefonun pil durumunu, atılan adım sayısını ve veri kullanımını görmek mümkün oluyor. Ancak son iki özelliğin telefonla hemen sunulmayacağını ve daha sonra yayınlanacak bir yazılım güncellemesiyle ekleneceğini belirtmekte fayda var.

Narzo N55 kutusundan Android 13 ve Realme UI 4.0 kullanıcı arayüzüyle çıkıyor. Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Helio G88 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 4 veya 6 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 64 ve 128 GB. Depolama alanının üstüne microSD kart desteğiyle 1 TB daha eklenebiliyor.

realme narzo n55

Akıllı telefonda 6.78 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 90 Hz LCD ekran bulunuyor. Ekranın üstündeki yuvarlak delik 8 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Arka tarafta ise 64 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel monokrom sensör tamamlıyor.

Güç butonuna entegre parmak izi tarayıcısı, UltraBoom hoparlör, 3.5 mm kulaklık jakı, USB-C girişi, 33W SuperVOOC şarj desteğine sahip 5000 mAh pil telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Şirket telefonun pilinin tamamen boşken 29 dakika içinde yüzde 50 doluluk oranına ulaştığına dikkat çekiyor.

Realme Narzo N55 için ne kadar ödemek gerekiyor?

Realme Narzo N55, C55’in farklı bir versiyonu olma özelliğini taşıyor. İki telefon arasındaki en büyük fark, Narzo N55 için sunulan bellek seçeneklerinin C55 için sunulanlardan bir az olması. Mavi ve siyah renk seçenekleri bulunan telefon, Hindistan’da 10999 rupiden (2591 TL) başlayan fiyatlarla satılacak.

İLGİLİ HABERLER