Teknoloji

Realme Narzo 50 5G yeni renk seçeneğiyle görüldü

realme narzo 50 5g

Realme Narzo 50 5G 18 Mayıs’ta resmiyet kazanacak. Şirket henüz telefonla ilgili detayları paylaşmış değil. Ancak internete sızan görseller sayesinde telefonun nasıl görüneceği şimdiden biliniyor. Daha önceki sızıntılarda telefon siyah rengiyle boy göstermişti. Yeni sızıntı ise mavi tonlarındaki renk seçeneğini gözler önüne seriyor.

Sızıntılara göre, Narzo 50 5G 8 mm. kalınlığında bir kasayla kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefonun arka paneli Kevlar hız dokusundan ilham alan bir tasarıma sahip olacak. Telefonun siyah renk seçeneğinin daha önceki sızıntılarda görülenlerden daha koyu bir tonda olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Narzo 50 5G Dimensity 810 işlemciyle gelecek. 6.58 inç büyüklüğünde 90 Hz Full HD+ AMOLED ekran, 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı, Android 12 ve Realme UI 3.0 kullanıcı arayüzü, 33W şarj kapasiteli 4800 mAh pil, 13 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

realme narzo 50 5gRealme Narzo 50 5G ile birlikte telefonun Pro versiyonu da gözler önüne çıkacak. Pro versiyonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 920 işlemcisinin bulunacağı şimdiden biliniyor. Diğer özellikler konusunda ise şu an için bir açıklama gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER