Teknoloji

Realme GT2 Explorer Master’ın tasarımı ortaya çıktı

realme gt2 explorer master

Realme GT2 Explorer Master 12 Temmuz’da resmiyet kazanacak. Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci taşıyacağı bilinen telefonun tasarımı paylaşılan fotoğraflar sayesinde şimdiden görüldü.

Realme’nin yeni amiral gemisi telefonunda üç arka kamera bulunuyor. Burada ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Optik görüntü sabitleme özelliği de kamera özellikleri arasında yer alıyor.

Paylaşılan fotoğraflar dikkat çekici bir tasarımı gözler önüne seriyor. Realme’den yapılan açıklamada, telefonun hem türünün tek örneği hem de klasik “valiz” tasarımına sahip olduğu ve gençlerin tercih ettiği şehirli yaşam tarzını yansıtacağı belirtildi.

realme gt2 explorer masterRealme yeni telefonunun tasarımında daha önce The North Face ve Ralph Lauren gibi markalar için çalışan moda tasarımcısı Jae-Jun ile iş birliğine gitti. Jae-Jun, Realme’nin daha önce çalıştığı Naoto Fukusawa’nın tasarımını farklı bir noktaya taşımış gibi görünüyor.

realme gt2 explorer masterKamera tasarımı GT Neo 3 serisini hatırlatıyor. Kamera modülünde üstteki büyük lensi alttaki iki küçük lens ve bunların ortasına yerleştirilen LED flaş tamamlıyor. Telefonun düz kenarları, USB-C girişi, hoparlör ızgarası ise daha önce sızan görsellerde görülmüştü.

realme gt2 explorer masterRealme GT2 Explorer Master daha önce Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın kayıtlarında boy göstermişti. 6.7 inç Full HD+ ekran ve 5000 mAh pil kayıtlarda doğrulanmıştı. Realme’nin telefonun 100W ve 150W şarj destekli versiyonlarını çıkarması bekleniyor. Renk seçeneklerinin ise yeşil, beyaz ve kahverengi olacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER