Teknoloji

Realme GT Neo 6 SE yeni sızıntıyla bir kez daha görüldü

realme gt neo 6 se

Realme GT Neo 6 SE hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Snapdragon 7+ Gen 3 işlemciye sahip akıllı telefonun yakında resmiyet kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. GT Neo 6 SE’ye dair sızıntılara son olarak telefonu canlı bir ortam içinde gösteren ilk görsel eklendi.

Görsele bakıldığında telefonun büyük bir kamera adasına sahip olduğu ve buraya iki büyük sensörün yerleştirildiği görülüyor. Tasarımın geçtiğimiz yıl çıkan Neo 5 SE’den pek uzaklaşmadığı dikkat çekiyor. Sızan başka bir görsel de arka panele daha detaylı şekilde bakmayı mümkün kılıyor.

Sızıntılara göre, GT Neo 6 SE, BOE tarafından üretilen 8T LTPO OLED ekranla gelecek. 1.5K çözünürlük sunan bu ekranın yenileme hızı 0.5 ila 120 Hz arasında değişiyor. 6000 nit maksimum parlaklık seviyesi de ekranın özellikleri arasında yer alıyor.

Realme GT Neo 6 SE nisan ayında tanıtılacak

Söz konusu parlaklık değeri, HDR içeriklerde lokal ekran alanı için geçerli gibi görünüyor. Realme’den yapılan paylaşıma göre, küresel maksimum parlaklık seviyesi 1600 nit olacak. Manuel moddaki maksimum parlaklık seviyesi ise 1000 nit. Dokunuş örnekleme hızı 2500 Hz olan ekran, 2160Hz PWM karartma özelliğiyle geliyor.

Realme GT Neo 6 SE’nin nisan ayında resmiyet kazanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER