Teknoloji

Realme GT Neo 6 SE önümüzdeki hafta tanıtılacak

realme gt neo 6 se

Realme GT Neo 6 SE hakkındaki haber ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Yakında gözler önüne çıkması beklenen telefonun tanıtımı için resmi açıklama da geldi. Realme’nin pazarlama şefi, GT Neo 6 SE’nin önümüzdeki hafta resmiyet kazanacağını duyurdu, ancak kesin tarih vermedi. Akıllı telefon, Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın veri tabanında da boy gösterdi.

TENAA’nın kayıtları, hem telefonu farklı açılardan gösteriyor hem de teknik özelliklere ışık tutuyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 işlemcinin olacağı bir kez daha doğrulanıyor.

GT Neo 6 SE, 6.78 inç büyüklüğünde AMOLED ekranla gelecek. Bu panelin BOE tarafından üretildiği belirtilirken, çözünürlüğün Full HD+ veya QHD+ olacağı söyleniyor. BOE tarafından verilen bilgiye göre, ekranın maksimum parlaklık seviyesi 6000 nite kadar çıkacak.

Realme GT Neo 6 SE 1 TB RAM ile gelecek

Model numarası RMX3850 olan telefonda RAM seçenekleri 16 GB’a kadar uzanacak. Depolama alanı ise 1 TB’a kadar çıkacak. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 100W şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pil verecek. Optik görüntü sabitleme özellikli 50 megapiksel ana kamera, Android 14 ve Realme UI 5 kullanıcı arayüzü de telefonda mevcut olacak.

Realme GT Neo 6 SE’nin dünyaya farklı bir isimle açılabileceği söyleniyor. Bu ismin GT 6 olabileceği söylense de, henüz bu iddiayı doğrulamak mümkün değil.

İLGİLİ HABERLER