Teknoloji

Realme GT Neo 6 SE sızıntılarına yenileri eklenmeye devam ediyor

realme gt neo 6 se

Realme GT Neo 6 SE nisan ayında resmen gözler önüne çıkacak. Nisan ayına sayılı günler kalmışken, akıllı telefonla ilgili sızıntılar da tam gaz sürüyor. Bu sızıntılara son olarak yeni görseller ve telefonun ekranıyla ilgili bilgiler eklendi. Ünlü duyumcu Digital Chat Station da Realme GT Neo 6 SE’nin pil ve şarj sistemiyle ilgili yeni bilgiler paylaştı.

Sızıntıya göre, akıllı telefon 2780 x 1264 piksel çözünürlüklü ekranla gelecek. GT Neo 6 SE, ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 100W şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pilden alacak.

Akıllı telefonun BOE tarafından üretilmiş 6.78 inç LPTO OLED ekranla geleceği bilinenler arasında yer alıyor. 8T ekranın maksimum parlak seviyesi 6000 nit olacak. GT Neo 6 SE’nin bazı cihaz üstü yapay zeka yeteneklerini getiren Snapdragon 7+ Gen 3 işlemciyle gelmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

Realme GT Neo 6 SE Çin dışında satışa sunulacak mı?

GT Neo 6 SE çift arka kamerayla gelecek. Ana kamera görevini optik görüntü sabitleme özellikli 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. GT Neo 5 SE’yi Çin dışında piyasaya sürmeyen Realme’nin GT Neo 6 SE için nasıl bir strateji izleyeceği belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER