Teknoloji

Realme’den GT Neo 5 SE’nin ekranı için yeni paylaşım

realme gt neo 5 se

Realme GT Neo 5 SE 3 Nisan’da tanıtılacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, Realme’den telefonla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Weibo’da yapılan yeni bir paylaşım, GT Neo 5 SE’nin ekranıyla ilgili detayları gözler önüne seriyor. Akıllı telefon yenileme hızı 144 Hz olan bir ekranla gelecek. Bu ekran yüksek frekanslı 2160 Hz PWM karartma özelliğine de sahip olacak.

Realme’den yapılan paylaşıma bakıldığında telefonun düz bir ekrana sahip olduğu ve bu düz ekranın ortasında yuvarlak bir deliğin bulunduğu görülüyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından paylaşılan başka bir görsel ise ekranı daha detaylı şekilde görmeyi sağlıyor.

6.74 inç büyüklüğündeki ekran, telefonun parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapıyor. Bu ekranın maksimum parlaklık seviyesi ise 1400 nit. Realme’den yapılan paylaşımda, kullanıcıları 1.5K çözünürlüğün beklediği belirtiliyor.

Realme GT Neo 5 SE Snapdragon 7 Plus Gen 2 işlemciyle gelecek

Akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 7 Plus Gen 2 işlemciye sahip ilk cihazlardan biri olacak. Bu işlemciye 16 GB’a kadar uzanan LPDDR5x RAM seçenekleri eşlik edecek. Depolama alanı için en yüksek seçenek ise 1 TB UFS 3.1 olacak. Akıllı telefon kutusundan Android 13 ve Realme OS 4.0 kullanıcı arayüzüyle çıkacak.

realme gt neo 5 se

Realme GT Neo 5 SE ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5500 mAh kapasiteli pilinden alacak. Bu pil 100W kablolu şarj desteğiyle gelecek. Akıllı telefonun arkasındaki üçlü kamera sisteminde ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Ön tarafta ise 16 megapiksel kamera bulunacak. Telefon için siyah ve “Final Fantasy” olmak üzere iki renk seçeneğinin sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER