Teknoloji

Realme GT Neo 2 için işlemci ve pil doğrulaması

realme gt neo 2

Realme GT Neo 2 önümüzdeki hafta çarşamba günü resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun Snapdragon 870 işlemci ve 65W şarj desteğine sahip 5000 mAh pille geleceği iddiası daha önce gündeme taşınmıştı. Bu özellikler sonunda Realme tarafından Weibo’da yapılan paylaşımlarla doğrulandı.

GT Neo 2, 5000 mAh kapasiteli piliyle serisinin en uzun pil ömrü sunan cihazı olacak. Realme’den verilen bilgiye göre, 65W hızlı şarj desteği sayesinde telefonun pili boşken 36 dakika içinde tamamen doldurulabilecek.

Paylaşılan görseller, Realme GT Neo 2’nin ön panelini de gösteriyor. Burada telefonun kamera delikli bir ekrana sahip olacağı görülüyor. Bu ekranın yenileme hızının 120 Hz olması bekleniyor.

Realme GT Neo 2’nin arkasında ise çift flaş ve üç kamera yer alıyor. Bu sistemde ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstlenmesi bekleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera da sistemi tamamlıyor.

Benchmark testi sonuçlarına göre, Realme GT Neo 2 6.62 inç Full HD+ AMOLED ekranla gelecek. Bu ekran telefonun parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER