Teknoloji

Realme Dizo ailesinin ilk ürünlerinin tanıtım tarihi belli oldu

realme dizo

Realme, Dizo adını verdiği Nesnelerin Yapay Zekâsı (AIoT) markasının duyurusunu geçtiğimiz ay yapmıştı. Şirket bu marka altında akıllı ev ürünlerini, aksesuarları, eğlence ürünlerini ve daha fazlasını kullanıcılarla buluşturacak. Dizo’nun ilk ürünleri ise 1 Temmuz’da kullanıcıların karşısına çıkacak.

Realme’den henüz Dizo ailesinin ilk ürünleri için somut bir ipucu gelmiş değil. Ancak Shopee Vietnam sitesinde Dizo GoPods, GoPods D kulaklıkları ve Dizo Watch akıllı saati görmek mümkün olmuştu. Bu ürünlerin Realme Buds Air 2, Buds Q2 ve Watch 2’nin küçük görsel değişikliklerden geçmiş versiyonları olduğunu belirtmekte fayda var.

Sızan bilgiler Realme’nin bir Bluetooth hoparlör ve robot süpürge çıkarmayı planladığını gösteriyor. Dizo markası altında standart cep telefonlarının sunulması da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Realme tarafından yapılan müzik temalı paylaşımlar, ilk olarak müzik temalı Dizo ürünlerinin kullanıcıların karşısına çıkacağını gösteriyor. Diğer ürünler içinse biraz daha beklemek gerekeceğe benziyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER