Teknoloji

Realme C55’in özellikleri ve tasarımı yeni sızıntıyla görüldü

realme c55

Realme C serisinin yeni üyesinin yakında Endonezya ve Hindistan’da gözler önüne çıkması bekleniyor. Yeni bir sızıntı bu telefonun tasarımına ve özelliklerine ışık tutarken, tanıtım tarihini de gösteriyor. Bu sızıntıya göre, Realme C55 7 Mart’ta resmiyet kazanacak ve 8 Mart’ta satışa sunulacak.Realme

Görsellere bakıldığında telefonun yuvarlak kamera delikli bir ekrana ve çift arka kameraya sahip olduğu görülüyor. 64 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel sensörün eşlik edeceği belirtiliyor. Telefon için gradyan ve siyah olmak üzere en az iki renk seçeneğinin olması ve bunların mat kaplamayla sunulması bekleniyor.

C55’te 6.52 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü ekranın olduğu söyleniyor. Bu ekranın yenileme hızının 90 Hz olacağı söyleniyor. C55’in Realme’nin bildirimleri ve şarj detaylarını “Dynamic Island tarzı” bir çözümle göstereceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

realme c55

Realme C55 Helio G88 işlemci ile gelecek

C55’in kalbinde MediaTek’in Helio G88 işlemcisinin bulunması bekleniyor. Bu işlemciye 4 veya 8 GB RAM eşlik edecek. Depolama alanı seçeneklerinin ise 64, 128 ve 256 GB şeklinde sıralanması öngörülüyor.

Realme C55’in kutusundan Android 13 ve Realme UI 4.0 kullanıcı arayüzüyle çıkması bekleniyor. Telefonun ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 33W şarj destekli 5000 mAh pilden alacağı belirtiliyor

İLGİLİ HABERLER