Teknoloji

Realme C31 tanıtıldı: Unisoc T612 işlemci, 6.5 inç ekran

realme c31

Realme C31 ile ilgili sızıntılar birkaç gün önce ortaya çıkmıştı. Akıllı telefonun resmiyet kazanması da fazla zaman almadı. Unisoc T612 işlemci taşıyan telefon, kutusundan Android 11 ve Realme UI R Edition kullanıcı arayüzüyle çıkıyor.

C31’de Unisoc T612 işlemciye 3 veya 4 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 32 veya 64 GB. Depolama alanının üstüne microSD kart desteği sayesinde 1 TB daha eklenebiliyor.

Akıllı telefonda 6.5 inç büyüklüğünde ekran bulunuyor. Bu ekran HD+ çözünürlük sunuyor. Ekranın üstündeki damla çentik ise 5 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Telefonun arkasında ise 13 megapiksel ana kameraya çözünürlükleri paylaşılmayan makro ve portre kameralar eşlik ediyor.

Telefonun parmak izi tarayıcısı kenarındaki güç butonuna entegre edilmiş. 3.5 mm. kulaklık jakı bulunan telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu pil microUSB girişi üzerinden dolduruluyor.

Realme C31 iki renk seçeneğiyle Endonezya’da 1 milyon 599 bin Endonezya rupisinden (1655 TL) başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda. Telefon, 31 Mart itibarıyla Hindistan’da da piyasaya çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER