Teknoloji

Realme C30’un tanıtım tarihi belli oldu

realme c30

Realme C30 tasarımını gösteren görseller bir süre önce internete sızmıştı. Akıllı telefonun tanıtım tarihi de sonunda belli oldu. Realme’nin Hindistan ofisinden yapılan paylaşıma göre, akıllı telefon 20 Haziran’da tanıtılacak. Etkinlik Türkiye saatiyle 10.00’da başlayacak.

C30 için yeşil ve mavi olmak üzere en az iki renk seçeneği sunulacak. Realme telefonun özellikleri konusunda henüz detaylı bilgi vermiş değil. Ancak akıllı telefonun Unisoc T612 işlemci ve 5000 mAh pille geleceği biliniyor.

Realme’den verilen bilgiye göre, 8.5 mm. kalınlığındaki telefon tartıda 182 gram çekiyor. Şirketin paylaşımı telefonun düz hatlı bir kasaya sahip olduğunu da gözler önüne seriyor.

realme c30Paylaşımlarda telefonun alt kenarını görmek mümkün olmuyor. Ancak daha önceki sızıntılar sayesinde alt kenarda microUSB girişine 3.5 mm. kulaklık jakı, mikrofon ve hoparlörün eşlik ettiği görülmüştü.

realme c30Realme C30 13 megapiksel arka kamerayla gelecek. Telefonun önünde ise 5 megapiksel bir kamera bulunuyor. Telefonu diğer özelliklerini öğrenmek için 20 Haziran’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER