Manşetler

Realme C25 Türkiye’de satışa çıktı, işte başlıca özellikleri ve fiyatı

Realme C25 yerli üretim Android telefonu olarak Türkiye'de satışa sunuldu. Türkiye fiyatı ve diğer detaylar haberimizde.
realme c25 c25s

realme c25 satın alRealme C25

Amazon.com.tr’den satın alın

SATIN AL

Realme’nin en son yerli üretim telefonu olan Realme C25 modelinin Türkiye lansmanı bugün düzenlenen özel bir online lansman etkinliğiyle yapıldı. Geçtiğimiz mart ayında tanıtılan C25, Süper Gece manzarası özellikli 48MP AI Üçlü Kamera, 6000mAh kapasiteli pil, 6,5 inç HD+, mini çentik tasarımlı ekran ve sekiz çekirdekli MediaTek Helio G70 12nm işlemci gibi gelişmiş özellikleriyle giriş segmentinde dikkat çeken bir ürün olarak nitelendirilebilir.

Realme’nin belirttiğine göre, C25’in 6000 mAh gibi yüksek kapasiteli piliyle; 43,17 saat görüşme yapabilir veya 9,78 tur MLBB oynayabilirsiniz. Ayrıca 25 saat boyunca YouTube’da video izleyebilir veya 115 saat boyunca Spotify’da müzik dinleyebilirsiniz. Yazılım tabanlı Hızlı Uygulama Durdurma özelliği, nadiren kullanılan uygulamaları otomatik olarak algılayıp durduruyor ve pil ömrünü uzatmak için işlevsiz olarak arka planda tutuyor. Akıllı Gece Şarj Koruyucusu ise, pili uzun vadede korumak için gece şarj sırasında batarya neredeyse dolduğunda akıllı şarj özelliğini aktif hale getirerek pil ömrünü uzatıyor.

Realme C25, 12nm FinFET işleme teknolojisiyle üretilmiş MediaTek Helio G70 işlemciye sahip. CPU, hızı 2.0GHz’e kadar varabilen dört Cortex-A73 çekirdeği barındırıyor. Ayrıca cihaz Mali-G52 GPU’ya sahip. Yüksek hızlı çift kanallı LPDDR4x bellek ile C25, kullanıcılara daha hızlı bir deneyim sunuyor.

C25, Realme C Serisinde 48MP Üçlü Kamerası bulunan ilk telefon olma özelliğine sahip niteliğini de taşıyor. 48MP kamera ile 6000×8000’e varan ultra yüksek çözünürlükte fotoğraflar çekebilirsiniz. C25’in Süper Gece manzarası modu, gece çekimlerini parlaklık, ayrıntı ve renk bakımından daha da iyi hâle getiriyor. Ayrıca makro lens de mevcut, bu lensi kullanarak en küçük ayrıntıları yakalayabilirsiniz. 8MP ön selfie kamerası ise AI Beauty, HDR ve Portre modlarını destekliyor.

Realme C25, Realme kullanıcı arayüzlerini istediğiniz şekilde, ücretsiz olarak birleştirmenize ve oluşturmanıza olanak veren Realme UI 2.0 (Android 11 tabanlı) özelliğine sahip olan, C serisindeki ilk Realme akıllı telefon olma özelliğini de taşıyor. Realme UI 2.0, kişisel bilgilerinize boş bir kimlik atayarak bunların herhangi bir uygulama tarafından sızdırılmasını önlüyor.

C25, şirketin belirttiğine göre, 2300-2500 TL fiyat aralığındaki cihazlar arasında en büyük ekran boyutuna ve %89,5’e varan ekran-gövde oranıyla 6.5” HD+ mini çentik tasarımlı ekrana sahip. Cihazın çift SIM yuvası ve hafızanın 256 GB’a kadar genişletilmesine olanak tanıyan özel bir SD kart yuvasından oluşmak üzere üç kart yuvası bulunuyor. Parmak izi ve yüz tanıma yoluyla ultra hızlı kilit açma özelliğiyle gizliliğinizi rahatlıkla koruyabilirsiniz.

realme c25

6000mAh batarya, MediaTek Helio G70 işlemci, 48MP AI Üçlü Kamera özellikleriyle piyasaya sürülen Realme C25, TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasına da sahip. Çiğdem Siyahı ve Bodrum Mavisi olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan Android telefonun, güçlü pil ömrüne sahip piliyle ile tüketicilere kesintisiz günlük kullanım konforu sunduğunun altı çiziliyor.

realme c25 satın alRealme C25

Amazon.com.tr’den satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER