Teknoloji

Realme C25 ile uygun fiyatlı seçeneklerini artırıyor

realme c25

Realme C21 kısa bir süre önce tanıtılmıştı. Şirket şimdi de C serisine yeni bir üye daha eklemeye hazırlanıyor. 23 Mart’ta tanıtılacak yeni akıllı telefon Realme C25 adını taşıyor. Endonezya’da gerçekleştirilecek tanıtım etkinliği YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Etkinlik Türkiye saatiyle 09:30’da başlayacak.

Etkinlik sayfası, Realme C25’in teknik özellikleri konusunda fikir edinmeyi de mümkün kılıyor. Buna göre, Realme C25’in kalbinde MediaTek’in Helio G70 işlemcisi bulunacak. Akıllı telefon 6.5 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Bu ekranın üzerindeki damla çentik ise 8 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapacak.

Akıllı telefonun arkasında üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. Burada ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Realme C25’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 6000 mAh kapasiteli pil verecek. Bu pil 18W şarj desteğiyle gelecek.

realme c25Realme C25 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Tanıtım öncesinde Realme C25’le ilgili yeni detayların internete sızması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER