Teknoloji

Realme’den yeni kablosuz kulaklık: Buds T100

realme buds t100
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme Buds T100 adını taşıyan kablosuz kulaklığını da yeni telefonu Realme 9i 5G ile birlikte gözler önüne çıkardı. Renkli ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeken Buds T100, uzun pil ömrü ve uygun fiyatıyla da iddialı görünüyor.

Buds T100’de 10 mm dinamik bas sürücüsü mevcut. Böylelikle kullanıcılara daha kararlı ve etkileyici bir ses deneyimi vadediliyor. PEEK+TPU Kompozit Diyafram ile daha derin bas deneyimi vadeden kulaklık için Realme Link uygulamasında üç farklı ses ayarı sunuluyor. Bu ses ayarları Bright (Parlak), Balanced (Dengeli) ve BassBoost+ adını taşıyor.

Kulaklıkta Oyun Modu özelliği de mevcut. Bunun için iki kulaklık topuzuna birden uzun basmak yeterli oluyor. Oyun Modu ile gecikme süresi 88 ms seviyesine iniyor. Kulaklığın diğer cihazlara bağlanmasını ise Bluetooth 5.3 desteği sağlıyor.

Sesleri yakalamak için özel bir mikrofona sahip olan Buds T100’de yapay zekâ destekli çevresel gürültü engelleme özelliği mevcut. Kullanıcının çevresini öğrenen ve sesleri izole eden bu özellik, telefon görüşmeleri sırasında seslerin daha iyi duyulmasını ve iletilmesini sağlıyor. Ses Artırıcı özelliği ise maksimum ses yüksekliğini 97dB’den 102 dB’e çıkarıyor.

Realme’den verilen bilgiye göre, her bir kulaklık topuzunun 6 saatlik bir pil ömrü var. Taşıma kutusuyla birlikte kulaklık toplamda 28 saatlik bir kullanım süresi sunuyor. Buds T100 sarı ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Daha sonra mavi ve kırmızı renk seçenekleri de raflardaki yerini alacak.

realme buds t100Realme Buds T100 Hindistan’da 24 Ağustos’ta satışa sunulacak. Kulaklığın fiyat etiketinde 1499 rupi (338 TL) yazacak.

İLGİLİ HABERLER