Teknoloji

Realme Buds Air 2’nin özellikleri tanıtımdan önce paylaşıldı

realme buds air 2

Realme Buds Air 2 kablosuz kulaklık, 24 Şubat’ta Narzo 30 serisiyle birlikte tanıtılacak. Ancak Realme yeni kulaklığının pazarlama çalışmaları için şimdiden düğmeye bastı. Elektronik müzik DJ’leri The Chainsmokers ile iş birliği yapan Realme, yeni kulaklığıyla en iyi aktif gürültü engelleme deneyimini vadediyor.

Buds Air Pro’da 35 dB aktif gürültü engelleme sunuyordu. Buds Air 2 ise 25 dB aktif gürültü engelleme ile gelecek. Buds Air Pro için yurt dışında 90 avro ödemek gerekiyor. Buds Air 2’nin ise bunun altında bir fiyat belirleneceğini tahmin etmek pek zor değil.

Realme Buds Air 2’de özel bir oyun modu da bulunacak. Bu modda gecikme 88 ms’ye inecek. Mevcut Buds Air Pro’da gecikme süresi 94 ms.

realme buds air 2Buds Air 2, pil ömrü konusunda da öne çıkıyor. Aktif gürültü engelleme özelliği çalışırken 22,5 saatlik pil ömrü vadediliyor. Buds Air Pro için bu süre 20 saat. Gürültü engelleme kapatıldığında ise süre 25 saate çıkıyor. Tam şarj için 2 saat gerekiyor. Ancak 10 dakikalık bir şarj, 2 saat müzik dinlemek için yeterli oluyor.

Realme Buds Air 2, 10 mm sürücülerle gelecek. Bu sürücülerin diyaframında “elmas benzeri karbon” (DLC) olarak tanımlanan bir kaplama kullanılacak. Realme’den verilen bilgiye göre, DLC frekans tepkimesini iyileştiriyor ve daha temiz bir ses ve derin bir bas deneyimi sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER