Teknoloji

Realme 9i 5G 90 Hz ekran ve 5000 mAh pille gelecek

realme 9i 5g

Realme 9i 5G 18 Ağustos’ta gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 810 işlemcisinin bulunacağı daha önceden açıklanmıştı. Realme şimdi de akıllı telefonun çentikli ekranının yenileme hızının 90 Hz, dokunuş örnekleme hızının ise 180 Hz olduğunu açıkladı.

Realme’nin telefonla ilgili paylaşımları bununla da sınırlı kalmadı. Şirket akıllı telefonun 5000 mAh kapasiteli pille geleceğini duyurdu. Bu pili doldurmak için tahmin edilebileceği üzere USB-C girişi kullanılacak.

Realme’den telefonun tüm özellikleri için detaylı bir paylaşım gelmiş değil. Ancak yeni bir sızıntıya göre, telefonun 6.6 inç büyüklüğündeki LCD ekranı Full HD+ çözünürlük sunacak. 8 megapiksel ön kamera, 50 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü de telefonların özellikleri arasında yer alıyor.

realme 9i 5gRealme 9i 5G kutusundan Android 12 ve Realme UI 3.0 kullanıcı arayüzüyle çıkacak. 18W şarj desteği, 4 GB RAM/64 GB depolama alanı veya 6 GB RAM/128 GB depolama alanı telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Realme’nin altın ve siyahın yanında başka renk seçenekleri sunup sunmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER