Teknoloji

Realme 8 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

realme 8 pro

Realme 7 ve 7 Pro geçtiğimiz eylül ayında tanıtılmıştı. Bu iki akıllı telefonun bir süredir beklenen haleflerinin çıkış tarihi de belli oldu. Realme 8 ve 8 Pro 24 Mart’ta resmiyet kazanacak. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 15.00’da başlayacak ve internet üzerinden canlı yayınlanacak.

Realme tarafından etkinlik için basın mensuplarına gönderilen özel pakette gerçek bir 108 megapiksel Infinity Camera bulunuyor. Realme söz konusu kameranın detaylarını bir süre önce paylaşmıştı. Bu kamera Realme 8 Pro’da bulunacak. Standart Realme 8 ise 64 megapiksel ana kamerayla gelecek.

Realme tarafından gönderilen kutuda sarı renkli bir arka panelin yer alması da dikkat çekiyor. Bu panelin üzerinde “Dare to Leap” sloganı bulunuyor. Realme, bu paneli “Oldukça Özel Arka Kapak” olarak adlandırıyor. Panelin gerçek adının ne olacağı belirsizliğini koruyor.

Realme 8 serisi için hangi renk seçeneklerinin sunulacağı şu an için bilinmiyor. Ancak bu sarı renk seçeneğinin Realme 9 Pro’da bulunması ihtimali bir hayli yüksek görünüyor. Şirket, bu panelin karanlıkta parlayacağı bilgisini verse de, başka bir detay paylaşmadı.

Realme 8 Pro ve 8’in özellikleri için şimdilik resmi bilgi verilmese de, yapılan paylaşımlar sayesinde telefona dair fikir edinmek mümkün hâle gelmişti. Her iki telefonun arkasında da dörtlü kamera sisteminin bulunacağı şimdiden biliniyor. Bunlara ek olarak, Realme CEO’su Madhav Sheth tarafından daha önce yapılan bir paylaşımda da Realme 8’in arka panel tasarımını ve bazı özelliklerini görmek mümkün olmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER