Teknoloji

Realme 11 serisi için tanıtım öncesinde paylaşımlar gelmeye başladı

realme 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme 11 serisi önümüzdeki ay kullanıcıların karşısına çıkacak. Kesin tanıtım tarihi konusunda şu an için bir bilgi verilmezken, paylaşımlar hız kazanmışa benziyor. Ünlü duyumcu Ice Universe, Weibo hesabından seriye ait olduğu söylenen bir görsel paylaştı.

Görseldeki telefonun serinin hangi üyesi olduğu belirsizliğini koruyor. Ancak 11 Pro ve Pro+ modellerinin aynı tasarımlarla kullanıcıların karşısına çıkma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor. Standart modelde ise bazı farklılıkların olması bekleniyor.

Görsele bakıldığında telefonun arka panelinin yeşil renkli suni deriyle kaplı olduğu görülüyor. Kamera halkasının büyüklüğü de göze çarpan bir diğer unsur oluyor. Pro+ modelde ana kamera görevini 200 megapiksel çözünürlüklü Samsung ISOCELL HP3 sensörün üstlenmesi bekleniyor. Pro’nun ise 108 megapiksel ana kameraya sahip olacağı söyleniyor.

Realme 11 5G resmi kayıtlara giriş yaptı

Realme 11’in 5G versiyonu da RMX3751 model numarasıyla Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın veri tabanına giriş yaptı. Burada yer alan görseller telefonun tasarımının Pro ve Pro+ model versiyonlardan çok uzaklaşmadığını gösteriyor.

realme 11

Akıllı telefonda ekranın sol üst köşesine ön kameranın yerleştirildiği görülüyor. Telefonun diğer özellikleri ise şu an için belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER