Teknoloji

Realme 11 Pro+’ın arka panel tasarımı resmi paylaşımla doğrulandı

realme 11 pro+

Realme 11 serisi 10 Mayıs’ta tanıtılacak. Serinin üyelerinden en az birinin yuvarlak bir arka kamera modülüne ve suni deriyle kaplı gibi görünen bir panele sahip olacağı daha önce ortaya çıkmıştı. Realme’nin yaptığı son paylaşım, söz konusu modelin Realme 11 Pro+ olduğunu gösteriyor.

Realme’den yapılan paylaşımda akıllı telefon, “Gün Doğumu Bej” olarak adlandırılan renk seçeneğiyle görülüyor. Panelin ortasından geçen altın renkli şerit dikkat çekerken, kamera modülünde de altın rengi unsurların kullanıldığı gözden kaçmıyor.

Şirketten verilen bilgiye göre, telefon ünlü lüks moda markası Bvlgari’nin tekstil ürünlerinin tasarım şefi Matteo Menotto ile birlikte tasarlandı. Menotto’nun Bvlgari’den önce kıdemli tasarımcı olarak Gucci’de görev yaptığı da hatırlatıldı.

realme 11 pro+

Tasarımın romantik bir şehirdeki gün doğumundan ilham aldığı belirtilirken, “elde dikilerek birleştirilen yumuşak deri ve dokuma kumaş” ile üst sınıf bir telefon deneyiminin yukarı çekildiği vurgulanıyor.

Realme 11 Pro+ kavisli AMOLED ekranla gelecek

Realme 11 Pro+’ın kavisli bir AMOLED ekrana sahip olacağı daha önce açıklanmıştı. Paylaşılan son görsel, 200 megapiksel ana kameranın varlığını da gözler önüne seriyor. Burada Samsung ISOCELL HP3 sensörün tercih edilmiş olma ihtimali yüksek görünüyor. Akıllı telefon hakkında tanıtım tarihi yaklaştıkça daha fazla detayla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER