Teknoloji

Realme 11 Pro modellerinin şarj hızları ortaya çıktı

realme 11 pro

Realme 11 Pro ve Pro+ modelleri geçtiğimiz hafta Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın kayıtlarında boy göstermişti. Akıllı telefonlarla ilgili sızıntılara da yenileri eklenmeye devam ediyor. Bir başka sertifika kurulu 3C’nin kayıtlarına göre; 11 Pro’nun maksimum şarj hızı 67W, 11 Pro+’ın şarj hızı ise 100W olacak.

Her iki telefonun da 6.7 inç büyüklüğünde kavisli OLED ekranlara sahip olması bekleniyor. Full HD+ çözünürlüklü ekranların yenileme hızının da 120 Hz olacağı belirtiliyor. 5000 mAh pil de telefonların özellikleri arasında sayılıyor.

11 Pro’da ana kamera görevini 108 megapiksel sensörün üstleneceği belirtiliyor. 11 Pro+ ise 200 megapiksel çözünürlüklü bir ana kamerayla kullanıcıların karşısına çıkacak. İki telefonun da kalbinde MediaTek’in henüz duyurmadığı bir işlemcisinin bulunması bekleniyor. Bu işlemciye eşlik eden RAM seçenekleri 16 GB’a, depolama alanı seçenekleri ise 1 TB’a kadar uzanacak.

realme 11 pro

Realme 11 Pro ve Pro+ ne zaman tanıtılacak?

Realme 11 Pro ve Pro+ hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak sızıntıların artması ve telefonun sertifika veri tabanlarında boy göstermeye başlaması duyurunun uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER