Teknoloji

Realme 10 Pro+ tanıtımdan önce bir kez daha görüldü

realme 10 pro+

Realme 10 Pro+ 17 Kasım’da resmen gözler önüne çıkacak. Telefon hakkındaki bazı bilgiler daha önce Realme tarafından yapılan resmi paylaşımlar sayesinde görülmüştü. Bu paylaşımlar telefonun ekranını ve etkileyici arka panel tasarımını gözler önüne sermişti. Telefonun şık tasarımı internete sızan yeni fotoğraflarla bir kez daha görülüyor.

Bu fotoğraflarda telefonun parlak ve yansıtıcı arka paneline biraz daha yakından bakmak mümkün oluyor. Birbirine dokunmayan iki büyük kamera halkası fotoğraflarda yine göze çarpıyor.

Realme’nin yeni telefonunun 6.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması bekleniyor. Kenarlara doğru kavis yapan ekranın Full HD+ çözünürlük sunması, avuç içiyle yapılacak dokunuşları geri çevirme algoritması ve yüksek frekanslı PWM parlaklık kısma gibi özelliklerin de bu ekranda mevcut olduğu belirtiliyor.

Realme 10 Pro+ MediaTek Dimensity 1080 işlemciyle gelecek

Daha önceki dedikodulara göre, Realme’nin yeni telefonunun kalbinde MediaTek Dimensity 1080 işlemci bulunuyor. 108 megapiksel ana kameraya ise iki sensörün daha eşlik etmesi bekleniyor. Bu sensörlerin hangi özelliklere sahip olduğu ise belirsizliğini koruyor.

 

Realme 10 Pro+ yukarıda da belirttiğimiz gibi 17 Kasım’da resmen gözler önüne çıkacak. Bu tarihten önce telefonla ilgili yeni bilgilerin de sızması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER