Teknoloji

Sınırlı sayıda üretilen Realme 10 Pro Coca Cola satışa sunuldu

realme 10 pro coca cola

Bir süre önce varlığı doğrulanan Realme 10 Pro Coca Cola Edition resmiyet kazandı. Coca Cola’ya özel bir tasarım ve kutuyla gelen telefonun arayüzünde de Coca Cola temalı pek çok dokunuşun yapılmış olması dikkat çekiyor.

Bu telefonu bulmanın oldukça zor olacağını söylemek gerekiyor. Zira Realme’den verilen bilgiye göre, telefondan sadece 1000 adet üretildi. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunan telefon Hindistan’da 20 bin 999 rupi (4790 TL) karşılığında satışa sunulacak.

Kutuda telefon dışında başka şeyleri de bulmak mümkün. Coca Cola şişesi kapağı gibi görünen bir rozet, çok sayıda çıkartma, 0001’den 1000’e kadar uzanan sayıların yazılı olduğu kart ve Realme’nin maskotu Realmeow telefonun kutusundan çıkanlar arasında yer alıyor.

Telefon şarja takıldığında kola şişesini dolarken gösteren bir animasyon ekrana geliyor. Köpüklü bir duvar kağıdı ve özel bir ikon seti de telefonda kullanıcıları bekliyor. Coca-Cola müziğini zil sesi olarak kullanmak da mümkün.

Realme 10 Pro Coca Cola Edition satışa sunuldu

Teknik özellikler tarafında bir değişiklik söz konusu değil.

realme 10 pro coca cola

Realme 10 Pro Coca Cola Edition şirketin internet sitesinde ve Flipkart’ta satışa sunulmuş durumda. Akıllı telefon 14 Şubat’ta sahipleriyle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER