Teknoloji

PC oyun deneyimine yenilik: Razer Hammerhead Pro HyperSpeed

razer hammerhead pro hyperspeed

PC oyunlarıyla vakit geçirenler bilirler ki, kablosuz kulaklık seçenekleri genellikle sorunlu olabilir. Gecikme problemları ve bazı masaüstü bilgisayarların Bluetooth eksikliği can sıkıcı hale gelebilir. Ancak, teknoloji devi Razer, bu sorunlara karşı oldukça basit ama etkili bir çözüm sunuyor: Bir dongle eklemek.

HyperSpeed Teknolojisiyle Razer’dan Yepyeni Bir Soluk: Hammerhead Pro

Razer, adına Hammerhead Pro HyperSpeed dediği yeni kulaklık modelini piyasaya sürdü. Bu kulaklıklar, bilgisayarınıza veya oyun konsolunuza takabileceğiniz bir 2.4GHz RF adaptörü ile donatıldı. Bu, elbette daha geniş bir cihaz yelpazesine destek sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda gecikme süresini 60ms’den 40ms’ye düşürüyor. Bu sayede Bluetooth üzerinden bağlantıya kıyasla daha hızlı bir oyun deneyimi sunuyor. Ve evet, eğer bir telefon görüşmesi almanız gerekiyorsa hala Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlanabilirsiniz.

Bu yeni model, daha önce gördüğünüz sıradan Hammerhead Pro kulaklıklara oldukça benziyor. Ancak özelleştirilebilir aktif gürültü engelleme (ANC) seviyeleriyle THX sertifikalı ses sunuyorlar. Razer olunca, kişisel ses tercihinizi sergilemek için Chroma RGB aydınlatması da kaçınılmaz. Pil ömrü, bağlantı şeklinize ve kullanımınıza bağlı olarak değişiyor. ANC ve aydınlatma kapalıyken Bluetooth üzerinden 6.5 saat kadar dinleme süresi elde edebilirsiniz. Kablosuz şarj özelliğine sahip bir kılıf ile bu süre 24 saate kadar çıkıyor. ANC ve aydınlatma açıkken bu süre 3.5 saate düşüyor, dongle kullanımı ise kullanım süresini üç ila dört saate indiriyor.

Hammerhead Pro Hyperspeed kulaklıklar şu an 200 dolar yurt dışı fiyat etiketiyle satışta. Hem telefonunuzla hem de evdeki oyun bilgisayarınızla çalışabilen kulaklık arayanlar için iyi bir fiyat olarak nitelendirilebilir. Ancak Bluetooth’a bağlı kalmak isteyenler için daha uzun süre dayanan veya daha iyi ses sunan seçenekler de var. Razer’ın son seçeneği, ayrı bir oyun kulaklığı satın almak istemeyenler için ideal görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER