Teknoloji

Radikal Gazetesi yayın hayatına dijital ortamda devam edecek

Radikal Gazetesi 21 Haziranda son kez basılı olarak çıkacak. 2010 yılından beri tabloid boyutlarında basılan gazetenin basılı versiyonunun sonlandırılacağı ve yayın hayatına sadece dijital ortamda devam edeceği uzun zamandır dillendirilen bir dedikoduydu.

radikal-gazete-dijital-130614 (800 x 600)

21 Haziranda son kez bayilerde satılacak olan Radikal, Radikal.com.tr üzerinden yayın hayatını sürdürecek. Radikal’den konuyla ilgili olarak yayınlanan açıklamada “Radikal.com.tr?nin dışında mobil aplikasyonumuz ve güçlü sosyal medya hesaplarımızdan da siyasi gündemin ötesinde Radikal ile özdeşleşen insan hakları, çevre, kültür sanat, teknoloji ve kent kültürü konularında derinlemesine haber ve yazı dizilerine ulaşabileceksiniz. Uzman muhabir, editör, güçlü yazar kadromuz ve binlerce blogger?ımız dijital Radikal?de sizlerle olmayı sürdürecek.” şeklinde bir ibare yer aldı.

Radikal Gazetesi’nin yayın hayatının sonlanmasıyla birlikte gazetenin iOS ve Android platformlarında var olan dijital gazete uygulamasının yayını da sonlandırılacak gibi görünüyor.

İlgili >> Radikal

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER