Teknoloji

Puma 1986 RS-Computer koşu ayakkabısını yeniden çıkarıyor

Puma klasik modellerinden biri olan 1986 RS-Computer koşu ayakkabısını yeniden, kısıtlı sayıda da olsa, piyasaya sürüyor. 1986 RS-Computer, hantal topuk modülüne yerleştirilen bilgisayar çipi sayesinde katedilen mesafe, aktif olarak geçen süre ve yakılan kalori miktarı gibi değerleri ölçebiliyordu. Bir 16 pin konvektör ile Apple IIE, Commodore 64 ya da IBM PC’ye bağlanabilen ayakkabının ölçtüğü bilgiler, söz konusu cihazlarda görüntülenebiliyordu.

Klasik ayakkabının yeni versiyonu, görsel açıdan orijinal modele benziyor. Ancak teknik açıdan bakıldığında günümüzün teknolojisine uygun değişikliklerin yapıldığı görülüyor. Üç eksenli ivmeölçer, LED göstergeler, şarj için USB girişi ve ayakkabının telefona bağlanmasını sağlayan Bluetooth desteği, yapılan teknolojik değişiklikler olarak öne çıkıyor.

puma 1986 rs computerPuma sadece 86 adet yeni 1986 RS-Computer koşu ayakkabısını satışa sunacak. 13 Aralık’tan itibaren Puma’nın Berlin, Londra ve Tokyo’daki mağazalarında ve New York’taki KITH mağazalarında ayakkabıyı satın almak mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER